skip to Main Content

La 2a edició del ChallengeDCA busca augmentar la competitivitat i digitalització de les empreses amb projectes de comunicacions satel·litàries

DCA

El ChallengeDCA aposta per una nova metodologia que reforça el vincle amb el teixit empresarial català

La Digital Catalonia Alliance (DCA), una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i i2CAT, llança la convocatòria de la 2a edició del ChallengeDCA per seleccionar dues propostes innovadores de casos d’ús centrades en l’àmbit de les comunicacions satel·litàries.

Aquesta convocatòria aposta per un nou model de funcionament diferent als Challenge que la DCA ha impulsat anteriorment: en comptes de respondre als reptes proposats, els participants hauran de presentar propostes innovadores en l’àmbit de les comunicacions satel·litàries que puguin oferir al teixit empresarial català.

El jurat seleccionarà dues propostes guanyadores, que seran premiades amb 5.000 € cadascuna i, a més, podran optar a un contracte de 45.000 € per a l’impuls de la prova pilot del projecte. Amb aquest nou enfocament, es vol augmentar la competitivitat i la digitalització de les empreses a través de casos d’ús de noves solucions tecnològiques.La convocatòria s’adreça a empreses de l’ecosistema TIC català que desenvolupin solucions tecnològiques innovadores amb Tecnologies Digitals Avançades (TDA), especialment al sector NewSpace i IoT.

Les organitzacions interessades a participar-hi poden consultar informació detallada sobre les fases de la convocatòria i presentar les seves solucions abans del 14 de juny de 2024 aquí.

Compartir en: