skip to Main Content

La Digital Catalonia Alliance oferirà un punt de trobada per a tots els seus membres en un estand propi al Mobile World Congress

DCA

L’edició d’enguany preveu reunir més de 95.000 visitants, 2.400 expositors de 2.000 països i uns 1.100 conferenciants, dels quals el 40% seran dones

Del 26 al 29 de febrer tindrà lloc una nova edició del Mobile World Congress (MWC) i el 4 Years From Now (4YFN) a la Fira de Barcelona Gran Via, el major congrés internacional sobre connectivitat i tecnologia mòbil, que enguany se centra en el lema ‘Future First’. Per primera vegada, la Digital Catalonia Alliance (DCA) comptarà amb un espai propi, ubicat a l’estand Catalonia de la Generalitat de Catalunya (CS210-CS220), des del qual oferirà un punt de trobada als més de 550 membres de les sis comunitats tecnològiques de l’aliança.

Durant els quatre dies del congrés, l’equip gestor de l’aliança oferirà reunions individuals amb els membres des de l’estand per tractar i identificar reptes concrets, així com traçar un pla personalitzat per donar resposta a les seves necessitats de negoci i aprofitar al màxim els serveis que ofereix l’aliança. Per als membres adherits al pla Prèmium de la DCA, disposaran addicionalment d’un espai privat a l’estand per poder dur a terme reunions privades amb clients.

Altres activitats a l’estand

Amb l’objectiu de promoure les sinergies entre l’oferta i la demanda tecnològica, l’espai de la DCA al congrés acollirà trobades entre els membres que ho desitgin amb organitzacions locals i internacionals que cerquen connectar amb professionals tecnològics per explorar noves oportunitats de negoci. L’equip de gestores i gestors de les comunitats de la DCA, juntament amb el DIH4CAT, coorganitzaran aquestes trobades de matchmaking entre el dilluns 26 a  la tarda i el dimarts 27 al matí  per vincular aquells perfils amb major potencial d’encaix.

Pel que fa al dijous 29, a les 12.30 h, l’estand de la DCA comptarà amb la jornada de difusió tecnològica: “Innovacions per a la transició digital i verda”, impulsada per la iniciativa europea FORGING, amb l’objectiu d’aprofundir en les tecnologies habilitadores emergents, com la IA, la Ciberseguretat, els Bessons Digitals, l’energia eficient o les tecnologies Bio-Inspirades, entre d’altres, capaces de donar resposta a reptes socials i industrials, promovent innovacions que respecten el medi ambient i la societat.

En el marc del 4YFN, que se celebrarà els mateixos dies en el pavelló 8 del recinte firal, comptarà amb l’Investor’s Day, l’esdeveniment adreçat a emprenedors i startups que cerquen finançament per als seus projectes. El dijous 29 a les 11 h tindrà lloc la presentació dels projectes seleccionats per l’AI Accelerator, que ha comptat amb membres de la DCA-IA com a mentors.

Mirant cap al futur de la connectivitat

El Mobile World Congress  és una oportunitat única per explorar tots els avenços i les novetats de la mà de les companyies més reconegudes en l’àmbit internacional. Enguany, comptarà amb conferències destacades -amb major presència de dones entre les persones conferenciants- per abordar la necessitat d’unificar indústries, continents, tecnologies i comunitats. La present edició posarà el focus en sis subtemes que reflecteixen les darreres tendències i tecnologies: 5G and Beyond, Connecting Everything, Humanising AI, Manufacturing DX, Game Changers Our Digital DNA.

Compartir en: