skip to Main Content

Maccion tanca acords de col·laboració amb TRESEL i una important distribuïdora nacional gràcies a la participació en el Matchmaking de la Digital Catalonia Alliance

DCA

L’empresa manresana Maccion, membre de la comunitat d’IoT de la Digital Catalonia Alliance (DCA), ha aconseguit materialitzar dues oportunitats de negoci gràcies a la seva participació en els Matchmakings Industrial i Utilities, organitzats per la Digital Catalonia Alliance (DCA). La primera, amb l’empresa TRESEL, dedicada al disseny de components metàl·lics i la segona amb una important distribuïdora nacional.

En el marc d’aquesta activitat amb TRESEL, Maccion va proposar una solució per donar resposta a la seva necessitat de digitalitzar la planificació i el control de la producció de la seva planta industrial. La solució permet optimitzar la capacitat de producció gràcies al monitoratge de la fàbrica en temps real, a més de comptar amb una plataforma d’analítica de dades per prendre decisions amb major eficàcia.

Per altra banda, Maccion ha aconseguit sumar la col·laboració d’una important distribuïdora nacional per impulsar un projecte de desplegament de xarxa LoRaWAN per sensoritzar els edificis de la comercialitzadora elèctrica amb la intenció de fer un seguiment de les variables d’interès com ara la llum, la temperatura i la humitat.

Matchmaking, l’oportunitat de generar negoci

La DCA és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT. Un dels seus objectius és promoure la generació de noves oportunitats de negoci entre els seus membres a través de serveis com el Matchmaking, una modalitat d’activitat que permet connectar empreses de l’oferta i la demanda tecnològica de forma personalitzada.

Compartir en: