skip to Main Content

Build38 obté 13 milions d’euros de finançament Sèrie A per expandir el seu negoci

Cybersecurity
Build38

L’empresa també ha estat una de les dues guanyadores del Cyber Investor Days 2023

La start-up participada per Caixa Capital Risc Build38, membre de la comunitat DCA-Ciberseguretat, ha obtingut 13 milions d’euros de finançament Sèrie A per expandir el seu negoci de seguretat d’aplicacions mòbil i la seva plataforma intel·ligent de protecció d’amenaces.

La solució de Build38 presenta diferents controls de seguretat i nivells de protecció molt més potents que els mecanismes de seguretat tradicions d’Android o iOS. També permet a qualsevol organització crear aplicacions mòbils que s’autodefensin per qualsevol telèfon intel·ligent i complir amb el creixent nombre de normatives de seguretat de dades en tot el món.

La ronda ha estat liderada per Tikehau Capital, a través del seu fons Europeu de Creixement en Ciberseguretat, i també han participat inversors existents com eCAPITAL Entrepreneurial Partners i Caixa Capital Risc. L’empresa preveu utilitzar el capital per incrementar la seva plantilla, especialment en equips de vendes i màrqueting, així com agregar noves capacitats d’anàlisi i intel·ligència artificial a la seva plataforma.

Build 38, una de les dues empreses guanyadores del Cyber Investor Days 2023

L’empresa de ciberseguretat Build38 ha estat premiada, juntament amb OutKept, en el Cyber Investor Days 2023, celebrat en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress, que va tenir lloc del 31 de gener al 2 de febrer a Barcelona i que organitzava l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Fira Barcelona.

Dins de la categoria STARTup, Build38 ha estat seleccionada com una de les dues millors empreses en ciberseguretat que han participat en aquesta edició de Barcelona i participarà, juntament amb OutKept, a la competició final del ECSO’s European Cybersecurity STARTup Award.

El Chief Revenue Officer & Co-Founder de l’empresa, Pedro Herández, va ser un dels ponents de la jornada “Identifying Best Practices in Cybersecurity from Industry Peers”, que va organitzar la comunitat de Ciberseguretat de la DCA, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, en el marc del Barcelona Cybersecurity Congress. Durant la ponència, Hernández es va centrar en la innovació tecnològica aplicada a la seguretat dels dispositius mòbils en context d’auge d’atacs cibernètics, on els hackers aprofiten les vulnerabilitats dels dispositius per atacar.

Compartir en: