skip to Main Content

Vodafone

IoT

Information

Vodafone està impulsant la Internet de les Coses mitjançant la connexió de màquines, aparells i objectes a Internet, convertint-los en intel·ligents, els quals es comuniquen amb el món que els envolta.

Activities

-Automotive
La IoT està proporcionant solucions per al mercat massiu, com per a la navegació de vehicles i diagnòstic, ara Vodafone actua sobre els nous serveis de valor afegit, a partir de les alarmes d’accidents i desglossament d’informació i entreteniment en l’automòbil.
-Consumer Electronics
Els productes de consum connectats estan fent la vida més fàcil, més productiva i més assequible. Des dels lectors electrònics fins a les càmeres digitals, com per exemple els monitors de salut o els sensors d’una nevera, Vodafone està ajudant els fabricants d’electrònica d’innovar i crear nous mercats.
-Retail
Vodafone IoT ajuda als proveïdors minoristes a adquirir i actuar sobre la informació que necessiten per operar de manera més eficient, simplificant els processos i comprometent-se amb els clients. Des de la gestió de la cadena de subministrament fins al punt de venta la qual esta revolucionant l’experiència del consumidor.
-Energy and Utilities
Permet als proveïdors recopilar informació valuosa amb facilitat, Vodafone IoT esta aportant importants eficiències i estalvis de costos. La simplificació i l’automatització són la millora dels processos de negoci i així s’ofereix un millor servei al client.
-Banking, Finance & Insurance
Vodafone IoT és capaç d’ajudar als nostres clients a evolucionar més ràpid que el mercat. Junts estem aconseguint un valor tangible a través de solucions tecnològiques innovadores, com l’assegurança basada en l’ús, la connectivitat mòbil per a caixers automàtics i un seguiment en temps real dels actius mes valuosos.
-Health
Les solucions de Vodafone IoT aconsegueixen convertir en una part integral l’atenció al pacient, ajudant a reduir els costos, així com a salvar vides. Per exemple, els sensors a la casa del pacient poden recopilar informació sense comprometre la privacitat els quals son dispositius de monitorització remota que pot permetre als metges comprovar els pacients amb malalties cròniques.
-Manufacturing
Proporcionar, recopilar informació automatitzada eficient i rendible, la tecnologia M2M Vodafone / IoT està transformant la indústria manufacturera. Des de seguiment d’actius per a la monitorització remota fins a la gestió de flota per al mesurament del medi ambient, avantatge que provoca augmentar el control i reduir la despesa.
-Public Services
La tecnologia M2M / IoT és al cor de les noves ciutats intel·ligents del món. Permeten una gamma de solucions avantatjoses per la gent, com el transport intel·ligent, la millora de la seguretat i la monitorització remota la qual millora el manteniment de les instal·lacions públiques.
-Security
Permet a la indústria de la seguretat passar de fix a la tecnologia sense fils, amb Vodafone IoT estem ajudant a proporcionar una nova generació de solucions. Són fàcils d’instal·lar, rendibles i aplicables a una àmplia gamma de circumstàncies.
-Transport and Logistics
Les solucions de Vodafone ajuden als propietaris de flotes a detectar la ubicació i l’estat dels vehicles a part d’altres actius al llarg de la cadena de subministrament. Quan els terminis són vitals, això té un efecte directe sobre els ingressos i la satisfacció del client. A mes aconsegueixen salvaguardar el compliment legal i la seguretat del conductor.

Contact

Av. Diagonal, 123 08005 - Barcelona
610518554

Contact person

Marcelo Linuesa
610518554