skip to Main Content

MCSystems

IoT

Information

MCSystems és una startup que va néixer al 2017 a partir del desenvolupament d’un equip de medició de volums de sitges i de la plataforma de control i visualització de dades com a eina per a optimitzar i facilitar la gestió de les granges. Poc a poc, s’han anat desenvolupant més equips, utilitzant diferents tecnologies de medició i tots ells encarats a la industria agro-industrial. Amb els anys, s’ha convertit en una empresa especialitzada en aportar solucions  econòmiques i fiables al sector agro-industrial.

Activities

Els nostres productes Silometric (sòlids), Fluidmetric (líquids) i Securdetect  (multi alarmes) l’ajudaran a mesurar amb precisió el nivell dels seus dipòsits o sitges, com també controlar situacions ambientals com temperatura, humitat, intrusió, entre d’altres. Podrà monitorar-los des de qualsevol lloc a través de la nostra pròpia aplicació DigitPlan com també la integració a altres programes de gestió.

Les nostres solucions es diferencien principalment amb la transmissió de dades sense fils. Això permet als nostres clients  consultar-ho des de qualsevol lloc amb connexió a internet.

Contact

Pol. Ind. La Canaleta, 325300 Tàrrega
973 501 888

Contact person

Marta Calmet Prió
973 501 888