skip to Main Content

Feeder

IoT
AI

Information

Feeder és una tecnologia SaaS d’anàlisi d’audiències basat en les reaccions de l’audiència a través d’una tecnologia de reconeixement facial. La seva I.A. proveeix d’un anàlisi emocional frame a frame de la audiència gràcies a la parametrització de les micro-expressions dels usuaris mentre miren els continguts multimedia que se’ls hi ha enviat. Una eina que simplifica i dinamitza els processos de neuromarketing i que apropa les companyies a les seves audiències, donant una nova perspectiva sobre com aquests s’estan sentint i estan reaccionant a les comunicacions i continguts que reben per part de les empreses.

Activities

Feeder digitalitza els processos d’estudis de mercat, democratitzant el neuromarketing i apropant-lo a tots aquells departaments que puguin necessitar un anàlisi qualitatiu de la seva audiència per tal de conèixer-la millor i poder així comunicar millor, millorant-ne els resultats finals.

Amb una suscripció mensual, qualsevol pot començar a enviar campanyes d’anàlisi emocional al seu target, obtenint resultats en temps real sobre com aquesta audiència està reaccionant en termes qualitatius en funció de les dades que obtenen gràcies al seu algoritme únic al mercat, que tradueix les emocions (alegria, ira, tristesa, etc.) en conceptes qualitatius (atenció, validació, rebuig, etc.) que puguin aportar valor en un anàlisi d’aquestes característiques i ens ajudin a prendre decisions estratègiques, amb l’objectiu de millorar el retorn de la inversió de les campanyes de comunicació.

Actualment els seus clients (més de 122 empreses subscrites) obtenen un creixement de més d’un 11% en el seu ROI després del primer mes d’us de la eina, i per sobre del 16% al cap de 5 mesos d’anàlisi de la seva audiència i optimització de la seva comunicació.

Amb oficines a Barcelona, i constituïts al 2021, són un equip de 8 professionals de perfils tècnics especialitzats en neuromarketing i I.A.

Contact

C/ Llull, 321, 08019, Barcelona

Contact person

Pablo Filomeno
(+34) 653873888