skip to Main Content

ERNI

IoT
Cybersecurity

Information

ERNI és una multinacional suïssa de desenvolupament de software a mida. Està especialitzada en els àmbits de la indústria 4.0, el cotxe autònom i connectat i en dispositius de diagnòstic mèdic i treballa per a empreses multinacionals com HP, Roche, ABB, SGS o Ficosa. En plena fase d’expansió a Espanya, ERNI ja ha començat a treballar també en sectors com el dels videojocs o les assegurances. Tenen 4 oficines a Espanya, tres d’elles a Catalunya i som més de 250 treballadors i treballadores.

Activities

Actualment, ERNI desenvolupa projectes d’IoT en els següents àmbits:

– Automoció: Desenvolupament del software eCall pel cotxe connectat. Desenvolupament de software sobre plataforma cloud per monitorar la telemetria en temps real del cotxe connectat des de taller.
– Agricultura: Desenvolupament de software d’una plataforma d’IoT per monitorar paràmetres com humitat i temperatura de llavors emmagatzemades en sitges.
– Dispositius de diagnòstic mèdic: Dotació de connectivitat d’un dispositiu de diagnòstic mèdic i desenvolupament d’una plataforma cloud per fer el tractament de les dades i enviar-les a un sistema de gestió de la informació de laboratoris (LIMS).

Contact

Carrer Triangle, 1-4, pl.3 08002 Barcelona
647 386 438

Contact person

Mireia Ventura
647 386 438