skip to Main Content

Blue Room Innovation

Blockchain

Information

Blue Room Innovation és una empresa d’alta tecnologia amb un fort enfocament en el creixement del negoci mitjançant l’adopció de tecnologies capdavanteres i habilitadores de TIC, i un ajust perfecte amb la consultoria adequada per a aprofitar aquest creixement mitjançant finançament públic i privat, i col·laboracions addicionals. El seu ecosistema d’innovació únic reuneix empreses establertes, experts en innovació competents i socis desiguals.

És una empresa innovadora amb un equip preparat, polivalent i polifacètic amb experiència en la posada en marxa de projectes innovadors que donin resposta als reptes socials actuals com a RECICLOS sense precedents en l’actualitat. Al mateix temps, treballen amb empreses de tota Europa i entenem el seu desafiament per crear, implementar i finançar un projecte d’innovació.
El seu objectiu estratègic és incorporar-se a l’economia de plataforma i connectar els actors rellevants amb els processos d’economia circular, fomentant el consum sostenible amb la finalitat de garantir que els recursos utilitzats es mantinguin en l’economia de la UE el major temps possible. Consideren la seva tecnologia digital un habilitador fonamental per a aconseguir els objectius de sostenibilitat del Green Deal.

Blue Room Innovation forma part de l’Ecosistema d’Innovació Oberta de TheCircularLab d’Ecoembes que ofereix solucions relacionades amb la Conscienciació Ciutadana i la Conscienciació en el procés de transició digital i ecològica.

Contact

c/ Jaume I 33, Girona

Contact person