skip to Main Content

Bee The Data

IoT
Blockchain
Drones
Cybersecurity
AI
NewSpace

Information

Bee the Data ofereix innovadores solucions de software en l’àmbit de la intel·ligència artificial i el machine learning. Desenvolupen algorismes propis com a empresa d’I+D que son referència en el mercat internacional.

Activities

Bee the Data disposa de tres línies de producte amb característiques transversals entre elles, i capaces de satisfer les exigències d’un mercat cada cop més competitiu:

  • Beeye: el sistema integrat de reconeixement facial, lectura de matrícules, tipologia de vehicles, detecció i tracking de persones més eficient del mercat. Treballen tant per al sector públic com el privat, garantint l’èxit i usabilitat en les condicions més exigents.
  • Beehaviour: digitalitzen l’espai físic. El seu software fa servir algorismes de deep learning d’última generació, en temps real, per capturar, analitzar i entendre el comportament humà a través de les càmeres de seguretat. Convertint aquest coneixement en intel·ligència per impulsar qualsevol classe de negoci. La seva solució, a més, incorpora el seguiment de vehicles i lectura de matrícules per així capturar tots els fluxos de dades possibles, no només el de persones.
  • Algorismes ad hoc: Bee the Data ofereix als seus clients intel·ligència artificial aplicada a qualsevol camp del seu negoci, perquè problemes específics requereixen solucions específiques. gràcies a la seva expertesa en algorísmia avançada, ofereixen solucions a processos complexos.

Contact

Carrer sots-Tinent Navarro 22-24 Pl. 5, 08002, Barcelona

Contact person

Juan Guilarte
609070455