skip to Main Content

Alphanet

IoT
Cybersecurity
AI

Information

Nascuts com a resultat de 25 anys d’experiència en videovigilància, Alphanet s’ha centrat en els darrers 13 anys en solucions de trànsit per a les ciutats i les necessitats de la policia. El seu objectiu és la seguretat pública i el trànsit, i el seu propòsit és un món més segur i intel·ligent.

Activities

Alphanet ha revolucionat la manera de treballar dels cossos policials amb eines tecnològiques que aporten proactivitat i milloren la presa de decisions. La recerca profunda i les eines de col·laboració els fan més eficients. Han ajudat a transformar la seguretat pública en un motor de canvi transversal per a les ciutats, aportant a més eines de gestió de la mobilitat, medi ambient i turisme.
En aquest sentit, ofereixen processos d’Intel·ligència Artifical per a investigació policial, IoT per a la gestió municipal a nivell de mobilitat, medi ambient, turisme i, finalment, cyberseguretat pel que fa a garantia de protecció de les dades.

Contact

C/ Pablo Iglesias 54, 1r 1a, Mataró, 08302

Contact person

Joaquim Quadrada
+34 93 113 72 52

Casos d'èxit

Cas èxit Alphanet

Projecte de lectura de matrícules de Cambrils

Alphanet

Integració d’eines tecnològiques de gran valor afegit al Cos de Policia de Cambrils per al control automàtic de vehicles i la millora dels indicadors referents a seguretat ciutadana i viària.

IoT
Cybersecurity
IA