skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
March 15 2023 at 09:30h.

Sessió oberta del Grup de Treball de Talent i Aprenentatge

Presencial

IA

La comunitat d’Intel·ligència Artificial (IA) de la Digital Catalonia Alliance (DCA) organitza la primera sessió del Grup de Treball de Talent i Aprenentatge, que se celebrarà presencialment el proper dia 15 de març, de 9.30 h a 11.30 h, a les oficines de la Fundació i2CAT (Barcelona). La sessió s’adreça principalment a membres de la comunitat DCA-IA, associats de l’EduTech Clúster i grups de recerca vinculats a la Xarxa RDI-Intel·ligència Artificial (Xarxa RDI-IA).

Aquesta sessió de treball neix de l’acord de col·laboració entre la DCA i EduTech Clúster, el hub d’innovació educativa, davant la necessitat dels associats d’aquest clúster per adquirir i incorporar solucions basades en analítica de dades i IA.

Amb una estreta col·laboració amb el Centre de Visió per Computador (CVC), entitat coordinadora de la Xarxa RDI-IA i l’Aliança de Recerca en Intel·ligència Artificial a Catalunya (AIRA), el Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) i l’empresa SlashMobility, l’objectiu de la sessió és identificar sinergies entre les empreses de la comunitat DCA-IA, els grups de recerca i el clúster per treballar oportunitats que puguin ser transformades en projectes.

La recerca també tindrà un paper destacat en aquesta sessió a través de la presentació de projectes punters que han de permetre crear itineraris formatius personalitzats gràcies a l’analítica de dades i a la IA. En el transcurs de la sessió també s’explicarà el Model PIO, una eina desenvolupada a través de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya que permet avaluar l’ús ètic de dades i sistemes d’intel·ligència artificial. La sessió clourà amb una sessió de networking guiada per promoure sinergies entre els assistents.