skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
October 21 2022 at 23:00h.

Ets una organització de l’àmbit de la salut? Proposa reptes per al Matchmaking de la DCA

En línia

DCA

Comença la recollida de reptes del Matchmaking de la DCA per a empreses i entitats del sector salut. Fins al 21 d’octubre, les organitzacions del sector salut poden inscriure’s al Matchmaking i presentar els seus reptes sectorials. Aquests es presentaran als membres de les comunitats de la Digital Catalonia Alliance amb l’objectiu de trobar solucions innovadores mitjançant aquestes tecnologies. L’organització d’aquest matchmaking compte amb la col·laboració de TIC Salut Social.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en contacte els membres de l’aliança amb empreses de la demanda tecnològica del sector salut amb una finalitat dual: d’una banda, donar a conèixer a les empreses industrials el valor i els avantatges de les tecnologies digitals avançades com l’IoT o la Intel·ligència Artificial, per a l’activitat del sector i per l’altra, oferir a les empreses de l’oferta tecnològica l’ocasió de resoldre necessitats sectorials reals, ampliant les oportunitats de negoci.

L’activitat culminarà amb la celebració del Matchmaking virtual el 22 de novembre, horari pendent de confirmació, en el qual les empreses tecnològiques presentaran a les empreses de la demanda les seves solucions als reptes postulats.

Participar en el Matchmaking és gratuït. Si la teva organització està interessada a participar-hi i presentar els teus reptes, escriu-nos un correu a [email protected] amb l’assumpte “Interès Matchmaking DCA Salut“.