skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
September 23 2022 at 12:00h.

Jornada de diàleg amb el sector de la ciberseguretat

Presencial

Cybersecurity

La DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, organitza una trobada amb empreses del sector per informar-les i debatre sobre projectes d’interès. La jornada, en format presencial, se celebra divendres 23 de setembre de 12 a 14 hores al C. de Salvador Espriu, 45 a L’Hospitalet de Llobregat (Com arribar-hi?). Es convida els membres de la DCA-Ciberseguretat a participar-hi, així com empreses del sector. Els principals projectes d’interès són:

1) Proposta per a la convocatòria pública del programa RETECH

Dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, s’ha convidat les comunitats autònomes a participar en la convocatòria pública per enviar una proposta al programa RETECH (Redes Territoriales de Especialización Tecnológica), que articularà diversos projectes regionals orientats a la transformació i especialització digital. Les organitzacions en l’àmbit de la ciberseguretat podran conèixer la iniciativa i fer aportacions a la proposta que presentarà l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

2) Resultats 2019-2022 i Estratègia de Ciberseguretat 2023-2030

Durant la jornada també s’avaluarà l’Estratègia de Ciberseguretat de la Generalitat 2019-2022. Com a part de la col·laboració i cooperació amb el sector, es convida les empreses a fer les aportacions que enriqueixin l’Estratègia de Ciberseguretat de la Generalitat de Catalunya per al període 2023-2030.