skip to Main Content
Loading Events
October 9 2024 at 15:00h.

Jornada anual de la DCA-IA 2024

Presencial

IA

La DCA-IA celebrarà la seva 3ª Jornada Anual el dia 9 d’octubre de 2024 en el marc de l’AI & Big Data Congress L’acte se celebrarà de 15.00 a 17.30 h a l’Auditori AXA, a l’Illa Diagonal (Av. Diagonal, 547, Barcelona).

Durant la jornada, es farà balanç de l’activitat de la DCA-IA durant aquest 2024 i les línies de treball que s’emprendran properament. A més, els assistents tindran l’ocasió d’aprofundir sobre la nova regulació europea AI Act, conèixer bones pràctiques de la comunitat per a la fidelització del talent a les PIMES, i les últimes tendències del sector de la mà de professionals de l’ecosistema.

La trobada clourà amb la sessió networking de l’AI & Big Data Congress, on els membres de la DCA-IA podran establir contacte tant amb membres de l’ecosistema com els participants en el congrés.

Programa

(Properament)

 

AI & Big Data Congress

Els dies 9 i 10 d’octubre se celebra a Barcelona l’AI & Big Data Congress, el congrés sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector empresarial organitzat pel CIDAI i Eurecat, en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya Catalonia.AI.

Els membres de la Digital Catalonia Alliance poden assistir al congrés registrant-se a través d’aquest enllaç.