skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
November 11 2022 at 10:00h.

Com pot impactar la blockchain al teu sector?

Presencial

Blockchain

Vols conèixer com aplicar a la teva organització la tecnologia blockchain? Si la resposta és afirmativa, no et perdis la jornada “Com pot impactar la Blockchain al teu sector?”, que organitza la DCA-Blockchain el pròxim 11 de novembre a La Llotja de Mar de Barcelona.

En aquesta sessió s’introduirà la DCA-Blockchain dins de la DCA com a última incorporació a les cinc comunitats tecnològiques que ja integren l’aliança: Iot, Drons, IA, Ciberseguretat i NewSpace. Seguidament, es reflexionarà, en format taula rodona, sobre l’impacte de la cadena de blocs en les diferents tecnologies emergents que representen les comunitats de la DCA i possibles oportunitats de col·laboració dins de l’ecosistema.  Finalment, l’acte culminarà amb un espai de networking, acompanyat d’un aperitiu, per fomentar la coneixença i la interrelació entre empreses de l’àmbit de la blockchain i d’altres sectors.

La jornada se celebra en el marc del Democracy4All, un esdeveniment referent en l’àmbit de la governança i tecnopolítica basada en tecnologia blockchain, que enguany se celebra els dies 10 i 11 de novembre a La Llotja de Mar de Barcelona.

Programa

9:45 h   Recepció d’assistents

10:00 h Introducció de la comunitat DCA-Blockchain

10:20 h Taula rodona: “Com pot impactar el Blockchain al teu sector?”
  • Sr. Daniel López, director d’innovació i estratègia de negoci a Inetum Catalunya
  • Sr. Josep Lluís de la Rosa, membre de l’Associació Catalana per a la Intel·ligència Artificial
  • Sr. Albert d’Anta, director de projectes del Centre Blockchain de Catalunya
11:05 h Precs i preguntes

11:15 h Networking