skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
July 5 2022 at 16:00h.

Cafè&IA – La IA com a palanca de transformació digital

En línia

IA

Quin és el paper que està jugant la Intel·ligència Artificial (IA) en la transformació digital del Port de Barcelona? Com aconseguir que el Port de Barcelona sigui una infraestructura smart i connectada? Ho descobrirem conversant amb Ruth Pablo, cap de Transformació Digital al Port de Barcelona, la convidada de la primera edició del Cafè&IA. La sessió se celebrarà el pròxim 5 de juliol, de 16.00 a 17.30 h, en format virtual a través de la plataforma Zoom. L’activitat està adreçada als membres de la comunitat d’IA de la Digital Catalonia Alliance (DCA)

Durant la conversa amb Ruth Pablo també es parlarà sobre els projectes d’R+D+i que s’han dut a terme en els darrers anys al Port de Barcelona i les futures línies d’actuació del port en les quals poden tenir cabuda les empreses de l’ecosistema digital, així com altres iniciatives que s’impulsaran des del Port de Barcelona.

L’objectiu dels Cafès&IA és acostar les empreses a la realitat de diferents sectors, especialment aquells ens els quals s’està implementant la IA, a través de converses disteses amb convidats rellevants de l’ecosistema. L’activitat està organitzada per la comunitat d’IA de la Digital Catalonia Alliance, una iniciativa del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT. La DCA-IA és una peça clau de l’estratègia Catalonia.AI, juntament amb el CIDAI, AIRA i l’OEIAC

Programa

16:00 h Benvinguda i presentació de la sessió

  • Sra. Cristina Ramos, responsable de les comunitats d’Intel·ligència Artificial i Drons de la Dígital Catalonia Alliance (DCA) 

16:10 h Cafè&IA amb Ruth Pablo: “El paper de la IA en la transformació digital del Port de Barcelona”

  • Sra. Ruth Pablo, cap de Transformació Digital, Port de Barcelona 
  • Sra. Cristina Ramos, responsable de les comunitats d’Intel·ligència Artificial i Drons de la Dígital Catalonia Alliance

17:00 h Preguntes i respostes  

17:30 h Fi de la jornada