skip to Main Content

Atlantis IT – Gestió eficient de recursos mòbils

IoT

Motivació

Empresa del sector de l’oci que explota màquines recreatives i disposa d’una flota de vehicles per als seus técnics de manteniment, als que els assignen dinàmicament les tasques a realizar mitjançant una App en funció de les incidències que es van produïnt.

Objectiu

L’empresa tenia els vehicles de servei técnic assignats per zona (barri/comarca/província), i diversos call center (un per comunitat autònoma) que funcionaven en horari d’oficina. El temps de resposta mig davant d’una incidencia era d’unes 2h.

Solució tecnològica

Atlantis IT els vam proposar emprar la nostra solució Atlantis Fleet i canviar de tècnics per zona a tècnics amb mobilitat ‘total’, per a millorar els costos d’explotació dels seus recursos mòbils (flota de vehicles de servei tècnic) i el servei al client. Els vam instal·lar un localitzador GPS a cada vehicle, els vam dotar de la nostra solució web de gestió eficient amb localització en temps real.Així, cada cop que un establiment truca al Call Center per a obrir una incidència, nosaltres localitzem i els informem dels 5 vehicles més propers a aquella incidència, i ells li assignen la tasca al tècnic més adient, en funció també de la càrrega de treball que tinguin.

Model de negoci

Atlantis IT ven servei: quotes mensuals de servei per vehicle.

Resultats

Vam aconseguir reduir el temps de resposta mig davant d’una incidencia de 2h, a 45 minuts. Tenen un únic call center per a tot l’estat espanyol, que funciona les 24h/365d.

Estat actual

La solució està en explotació, i estem treballant conjuntament per a cercar noves millores/solucions.

Compartir en: