skip to Main Content

Cristina Ramos, responsable de la DCA-Drons, distingida pels Mossos d’Esquadra

Drones
Entrega de les Feliciacions Públiques per part dels Mossos d'Esquadra.

El cos policial agraeix la seva col·laboració amb la unitat de Drons del cos policial

Cristina Ramos, responsable de la comunitat de drons de la Digital Catalonia Alliance (DCA), ha estat distingida amb la Felicitació Pública Individual de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) per la seva col·laboració amb l’Àrea de Mitjans Aeris.

Amb aquest reconeixement, el cos policial premia la implicació de la DCA per promoure el contacte amb empreses del sector dels drons que han facilitat la integració les innovacions tecnològiques en les operacions del cos.

El lliurament de les Felicitacions Públiques va tenir lloc el 29 d’abril, al Complex Central del cos de Mossos d’Esquadra, en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres 2024, amb la presència del director de Mossos, Pere Ferrer. Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil que hi hagin col·laborat de manera significativa per tal de contribuir en la tasca de garantir la seguretat del país.

Compartir en: