skip to Main Content

La DCA recull més de trenta solucions tecnològiques per donar resposta als reptes dels sectors utilities i industrial

DCA

La jornada de matchmaking, celebrada aquest dimecres, ha comptat amb la participació de vint-i-vuit empreses membres de l’aliança

La Digital Catalonia Alliance (DCA) ha celebrat aquest dimecres, 24 de maig, una nova jornada de matchmaking amb l’objectiu de connectar el sector tecnològic a les necessitats dels sectors utilities i industrial. Aquesta edició, realitzada en línia, ha comptat amb la participació d’una total de vint-i-vuit empreses membres de l’aliança, que han presentat fins a 36 solucions basades en tecnologies digitals avançades.

Per part de la demanda, el matchmaking ha disposat de la participació de tres empreses referents, que han presentat cinc reptes vinculats a la gestió mediambiental, el monitoratge d’actius i persones i l’automatització i el desenvolupament de models predictius. Durant la sessió, s’han realitzat vint-i-vuit reunions simultànies entre l’oferta i demanda tecnològica.

Solucions als reptes dels sectors industrial i utilities

La digitalització i la implementació de les noves tecnologies en el sector industrial té un impacte en tota la cadena de valor, ajudant les organitzacions a millorar aspectes com l’eficiència, la sostenibilitat i la flexibilitat en les diferents operacions. Pel que  fa al sector de les utilities, la DCA defensa la dinamització d’aquest sector, ja que el considera estratègic per al desenvolupament i implementació de les tecnologies digitals avançades, capaces de millorar l’eficiència de recursos mitjançant la centralització de dades, la detecció de punts defectuosos a les xarxes de distribució o bé mantenir les infraestructures en un estat òptim.

Compartir en: