skip to Main Content

Una vintena de membres de la DCA exposen les seves solucions per a les ciutats intel·ligents a l’SCEWC 2022

DCA
La DCA, a l'Smart City Expo World Congress

En el marc del congrés, la DCA ha organitzat una jornada de networking per connectar organitzacions dels àmbits IoT i IA

Entre el 15 i 17 de novembre la Fira Barcelona – Gran Via acull l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), la principal fira comercial i congrés internacional del món, on els sectors públic i privat es reuneixen per presentar i discutir les millors idees i solucions per a les ciutats intel·ligents. Enguany, una vintena de membres de la Digital Catalonia Alliance (DCA), presenten solucions i productes a l’SCEWC basats en les tecnologies digitals avançades per a les ciutats intel·ligents: CERC Ingenieria, Cesva, BSC, Bettair, Cenit, CVC, CTRL4 enviro, CTTC, Digital Smart Group, Eurecat, Hedyla, Libelium, Lobelia, NablaVision, GPA Seabots, SENER, SITEP, ZERTIFIER, Fundació i2CAT i SunSet.

Enguany, l’SCEWC tracta sobre els reptes de futur a què s’enfronten les ciutats i territoris. En el marc del congrés, la DCA ha organitzat avui 16 de novembre una jornada de networking adreçada a membres de les comunitats DCA-IoT i DCA-IA, que ha reunit trenta assistents. L’objectiu de la jornada era fomentar les sinergies entre els membres d’ambdues comunitats amb l’objectiu de teixir complicitats i crear noves relacions empresarials i oportunitats de negoci vinculades a les ciutats intel·ligents. “La dinamització de l’ecosistema és un dels puntals de la DCA i amb activitats com a aquesta li donem valor i potenciem de nou el contacte i la coneixença després d’un període de pandèmia”, ha afirmat Jordi Daura, responsable de la comunitat DCA-IoT.

Presentació de la dinàmica de networking de la mà de Cristina Ramos, responsable de la DCA-IA.
Compartir en: