skip to Main Content

Presenta els teus productes i solucions a l’Smart City Expo World Congress 2022!

DCA

La data límit de presentació de sol·licituds és el 23 de juny

Tens una solució innovadora i vols exposar-la a l’Smart City Expo World Congress, la fira més important del món en l’àmbit de les ciutats intel·ligents? L’SCEWC és la principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents. El punt de trobada dels principals representants nacionals i internacionals, investigadors, inversors i corporacions del sector.

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB posen a la teva disposició un espai que acollirà els projectes més innovadors del sector de les Smart Cities. Inscriu-t’hi abans del 23 de juny i podràs ser una de les empreses seleccionades per mostrar les teves innovacions.

Què inclou l’espai?

✅ Espai d’exposició a l’estand de la Generalitat de Catalunya o de l’Ajuntament de Barcelona o a l’AMB.

✅ Promoció a través de diferents canals de comunicació (programa, web, premsa, etc.).

 ✅ 1 entrada Congress (inclou accés a les conferències i networking).

 ✅ 2 passis Exhibitor (accés a la fira dies abans per preparar els estands i durant els 3 dies de la fira amb accés a conferències).

 ✅ 10 entrades Expo (visitant estàndard).

 ✅ Inclusió en el catàleg oficial online d’empreses de l’SCEWC.

 ✅ Connexió a Internet.

Cost per a l’empresa seleccionada : 795 euros + 10% IVA

Requisits obligatoris

Per participar en el procés de selecció cal:Emplenar aquest formulari abans del dijous 23 de juny de 2022. Dins aquest formulari també hi hauràs de posar un enllaç per descarregar diferents fitxers:

🔹 Fitxer en format Power Point o PDF amb una presentació corporativa de l’empresa, en català, castellà o anglès. Màxim 15 diapositives.

🔹 Fitxer amb el logotip que desitges que surti al catàleg (en format “traçat” o alta resolució: Freehand, Illustrator, etc.). Aquest serà el logotip que es farà servir a l’estand de la Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona o l’AMB.

🔹 En cas que vulguis portar una demostració, aporta una imatge, vídeo o document per poder veure com quedaria la demostració que portaries (fitxer opcional).

Per transmetre la documentació s’haurà de posar un enllaç d’alguna web de transferència de fitxers, com per exemple: DropBox, YouSendit, WeTransfer, Google Drive, Sharepoint, etc.

Criteris de selecció

🔹 Ser una pime o startup catalana que treballa en el segment de negoci de les smart cities. El comitè de selecció tindrà en compte el següent:

🔹 El nivell d’innovació i originalitat del producte, servei o aplicació i les possibilitats d’internacionalització́.

🔹 Es valorarà el grau de maduresa o d’implementació en el mercat dels productes, serveis o aplicacions.

🔹 Es valorarà positivament que l’empresa no hagi participat en anteriors edicions de l’SCEWC, mitjançant el suport de la Generalitat de Catalunya o l’Ajuntament de Barcelona o l’AMB, ja que es vol donar la possibilitat a altres empreses que participen per primera vegada en aquest congrés.

Pots ampliar aquesta informació contactant amb Isabel Montanals.

Dates establertes

🔹 23 de juny: Data límit de presentació de candidatures.

8 de juliol: Notificació de les empreses seleccionades per part de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i AMB. A partir d’aquesta data, Fira de Barcelona contactarà amb les empreses seleccionades pels aspectes logístics i de facturació.

15 de setembre: Data límit per fer efectiu el pagament a Fira de Barcelona.

Del 15 al 17 de novembre: Smart City Expo World Congress.

Compartir en: