skip to Main Content

Assisteix a la consulta preliminar del mercat relativa a la 1a edició del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT 2030

DCA

L’acte se celebrarà el pròxim 4 de maig a les 11 hores en format híbrid

El pròxim dimecres 4 de maig s’organitza la consulta preliminar del mercat relativa al programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT 2030 per abordar 21 reptes amb solucions tecnològiques innovadores. L’objectiu de la jornada és presentar els reptes de la 1a edició del Programa de compra pública d’innovació de la RISC3CAT 2030 al mercat. La jornada se celebra al districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Com arribar-hi?), i també es podrà seguir de manera telemàtica via Zoom. L’aforament de l’acte presencial és limitat a una persona per empresa, que haurà d’indicar prèviament els reptes en els quals està interessada.  Clica aquí per assistir-hi de manera presencial, o bé inscriu-te aquí per seguir-la en format virtual.

La Generalitat de Catalunya comprarà solucions tecnològiques innovadores per abordar 21 reptes amb cofinançament del Programa operatiu del FEDER 2021-2027. Aquestes solucions, que s’implementaran en fase de prova, han de millorar processos o serveis i, en la mesura que sigui possible, han de tenir impacte en la societat (les persones, les empreses i el territori).

Tot i que les solucions tecnològiques no poden estar disponibles al mercat, han d’estar prou desenvolupades perquè l’any 2023 es puguin implementar en fase de prototip, de prova o de primer desplegament comercial. Durant la fase d’execució dels projectes es codesenvoluparan les solucions i s’adaptaran a les necessitats detectades per l’Administració.

L‘import de la licitació és de 200.000 euros (IVA inclòs) per repte i solució. Aquest import és fix, atès que en l’avaluació de les propostes es prioritzen les funcionalitats de les solucions tecnològiques.

Consulta tota la informació sobre la primera edició del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT 2030 aquí.

Programa de la jornada

11.00 h Benvinguda i presentació.

  • Jaume Giró i Ribas, conseller d’Economia i Hisenda

11.10 h Presentació del Programa de compra pública d’innovació.

  • Matilde Villarroya, secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus

11. 40 h Sessions de treball per projectes, amb els representants de les unitats promotores i les empreses interessades

13.30 h Fi de l’acte

Presentació de propostes

Les empreses poden presentar les seves propostes mitjançant el Formulari per presentar propostes per a la consulta preliminar del mercat. Aquesta informació serà clau per ajustar els plecs de contractació a les solucions que pugui oferir el mercat.

Mitjançant aquest formulari, les empreses també poden sol·licitar una reunió amb les unitats promotores dels reptes per presentar-los el projecte.

Compartir en: