skip to Main Content

El primer matchmaking de la DCA recull més de 30 solucions tecnològiques per donar resposta als reptes del sector de les utilities

DCA

La jornada ha comptat amb la participació de 12 empreses membres de l’aliança

La Digital Catalonia Alliance (DCA) ha inaugurat el programa d’activitats d’enguany amb la realització del primer matchmaking dedicat al sector de les utilities. La sessió, realitzada en format virtual, han recollit un total de 31 solucions als reptes proposats per les empreses de la demanda.

El matchmaking ha comptat amb la participació de 12 empreses membres de les comunitats de la DCA. Les empreses de la demanda han presentat un total de 7 reptes vinculats a la millora dels seus serveis, especialment pel que fa a l’optimització de la producció, la detecció d’incidències i la sensorització de les xarxes de subministrament.

La DCA aposta per la dinamització del sector de les utilities ja que l’identifica com un sector estratègic per al desenvolupament i implementació de les tecnologies digitals avançades, capaces de millorar l’eficiència de recursos mitjançant la centralització de dades, la detecció de punts defectuosos a les xarxes de distribució o bé mantenir les infraestructures en un estat òptim.

Compartir en: