skip to Main Content

S’obren 5 convocatòries Horizon Europe ‘Human’ atractives per a organitzacions de l’àmbit de la IA

IA

El pla de treball Horizon Europe, el principal programa de finançament de la Unió Europea en matèria d’investigació i innovació, inclou cinc convocatòries per al 2022 que poden ser d’interès per a organitzacions vinculades a l’àmbit de la Intel·ligència Artificial.

Les cinc convocatòries s’emmarquen dins dels fons destinats al desenvolupament de tecnologies digitals i industrials ètiques i centrades en les persones (classificades amb la paraula clau ‘Human’ en el pla de treball Horizon Europe per al 2021-2022). Les propostes de temes d’aquesta destinació volen contribuir al desenvolupament ètic i centrat en l’ésser humà de les tecnologies digitals i industrials, mitjançant un compromís bidireccional en el desenvolupament de tecnologies, potenciant els usuaris finals i els treballadors i donant suport a la innovació social.

El 5 d’abril del 2022 és la data màxima per presentar-se als temes oberts que poden ser d’interès per als membres de la Comunitat d’IA de la DCA:

  • Next Generation Safer Internet: tecnologies per identificar material digital d’abús sexual infantil, amb un pressupost de 2 milions d’euros. Més informació.
  • NGI Col·laboració internacional – EUA i Canadà, amb un pressupost de 6 milions d’euros. Més informació.
  • Arquitectura d’Internet i tecnologies descentralitzades, amb un pressupost de 22 milions d’euros. Més informació.
  • Aprenentatge de realitat ampliada: implicar i interactuar, amb un pressupost de 21,5 milions d’euros. Més informació.

Compartir en: