skip to Main Content

Llançament de la Digital Catalonia Alliance, la nova aliança de l’ecosistema tecnològic emergent

DCA

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT presenten el dilluns 29 de novembre la Digital Catalonia Alliance (DCA), una iniciativa que busca impulsar i dinamitzar l’ecosistema tecnològic emergent. L’acte, que se celebrarà a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, està obert el públic, que pot fer la inscripció aquí.

Durant l’acte s’explicaran els objectius i funcions d’aquesta nova aliança i s’exposaran les activitats que es duran a terme en les cinc comunitats tecnològiques que actualment formen part de la DCA: IoT, Drons, Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial i NewSpace.

L’acte començarà amb la benvinguda institucional del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, i prosseguirà amb la “KeyNote: La Gran Disrupció”, a càrrec d’Esteve Almirall, AI&Data Science, Innovation and Smart Cities Professor a Esade. Després de la ponència, el director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya, Daniel Marco, presentarà els objectius i serveis de la Digital Catalonia Alliance; finalment, la responsable de l’Estratègia Comunitats Tecnològiques a i2CAT, Jara Forcadell, donarà més detalls sobre les activitats de les cinc comunitats tecnològiques: IoT, Drons, Ciberseguretat, Intel·ligència Artificial i New Space.

Compartir en: